Ciulama de pui cu ciuperci

de Bunica in Pui, 5 Aug 2014 | 2975 vizualizari

 

Ciulama de pui cu ciuperci este un preparat care-mi place foarte mult,dar il prepar foarte rar.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina mica
  • 2 linguri faina 100 ml. lapte
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Pieptul de pui se spala si se desoseza.
Intr-o cratita de 2l. se pune la fiert pieptul de pui.

Dupa ce spumez adaug legumele.

Legumele se curata,spala si se lasa intregi.

Cand carnea si legumele sunt fierte se scot.

Carnea se taie in cuburi.

Intr-un castron se pune faina si laptele.

Se amesteca bine,sa nu ramana cocoloase si se adauga in cartaita ,peste supa in care a fiert puiul cu legumele.

Adaugam uleiul.

Fierbem la foc potrivit pana se ingroasa putin(ca o smantana).

Se potriveste de sare,piper si se serveste cu mamaliga calda sau paine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci