Ciuperci champignon cu telemea si marar

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 7976 vizualizari

 

Cand ai pofta de un gratar mai putin carnos :))

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cu palariutele intacte :D
  • 400g branza telemea
  • 1 ou mare
  • marar
  • 2-3 capatani de usturoi
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon cu telemea si marar:

Ciupercile se spala, se taie coditele (care se pot folosi pentru tocanite, de ex) si se curata de pielita.

Branza telemea se rade si se amesteca bine cu oul si mararul. Usturoiul se taie feliute subtiri.

Se pune un praf de piper in palariuta, apoi cateva feliute de usturoi, apoi o lingura din amestecul de branza.

Se pot pregati pe gratar, la cuptor sau in tigaie (in ultimul caz e nevoie de putin ulei pentru a nu se prinde). Se tin pe foc pana cand se inmoaie palariutele si se leaga amestecul cu branza si ou.

 

TIPS-URI

1

Pot fi preparate si cu branza de burduf, dar atunci nu mai amestecam cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon cu telemea si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (6)

Sylvia 1

16.09.2010, 12:31

Superba reteta

Anamaria7 1

16.09.2010, 18:35

multumesc pentru furci, fetelor! si pentru comparatie, Corina33 mereu mi s-a parut foarte scumpa Katie

nadina73 1

16.09.2010, 18:42

super bune ,eu as putea papa la ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen