Ciuperci cu branza

de dantes in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 2714 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 100 g branza
  • 50 ml.ulei
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu branza:

Se spala ciupercile ,se taie coditele si se pune in fiecare palarie cate o felie de branza,se sareaza dupa gust.

Se aseaza intr-o tava cu putin ulei si se dau la cuptor cam 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada