Ciuperci cu mărar și maioneză

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 3026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ciuperci (ciuperci proaspete-fierte)
  • 1/2 legătură mărar proaspăt
  • 4 linguri maioneză
  • 7-8 căței de usturoi
  • sare, piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu mărar și maioneză:

Clătim cu multă apă ciupercile din conservă, le scurgem de apă și chiar le stoarcem puțin. Dacă folosim ciuperci proaspete, acestea le vom fierbe în apă cu puțină sare timp de 15 minute, apoi lăsăm să se răcească.

Tocăm mărunt ciupercile.

Spălăm mărarul verde, îl ștergem de apă și-l tocăm mărunt. Curățăm și pisăm cățeii de usturoi.

Amestecăm toate ingredientele, 4 linguri de maioneză și adăugăm sare, piper după gust. Lăsăm ciupercile câteva ore la rece astfel gusturile se vor omogeniza mai bine.

Se poate servi cu feliuțe de pâine prăjită, foi de plăcintă, lipie sau pur și simplu într-o felie de ardei, este foarte decorativ și extrem de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mărar și maioneză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete din foietaj, cu de toate