Ciuperci cu smantana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2010 | 13853 vizualizari

 

O mancare care te lasa fara cuvinte...atat de gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg si jumatate de ciuperci
  • 2 cepe
  • 500 gr smantana
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • marar
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei vegetal( palmier)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se curata ciupercutele se spala si se taie in felii mari.

Se curata ceapa si se caleste inabusit intr-o lingura de ulei si doua de apa. Se adauga ciupercile si se tin pe foc mic cu capac, 15 minute amestecand din cand in cand. Se pune si untul.

Smantana se amesteca cu faina si cu 2 linguri de apa si se toarna peste ciupercute. Se mai lasa zece minute pe foc mancarea, se sareaza si se pipereaza dupa gust,  apoi se stinge focul se presara mararul si se pune capacul pentru inca 5 minute. Se serveste cu mare placere...e minunata!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti