Ciuperci cu smantana la cuptor

de oanapl in , 8 Sep 2018 | 4145 vizualizari

 

Aveam poftă de ciuperci și m-am gândit să încerc ceva nou. Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Lau, căreia îi mulțumesc și o pup. Eu am lăsat preparatul mai mult la cuptor, deoarece am vrut să se facă bine ouăle, deoarece a mâncat și fetița mea de 2 ani.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignion
  • 200 g smântână
  • 3 ouă
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce Delikat
  • amestec ierburi de grădină Delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana la cuptor:

Speli ciupercile, le tai felii și le fierbi pentru 5-10 minute.

Într-o cratiță topești untul, adaugi ceapa tocată marunt și morcovul dat pe răzătoarea mică.
Lași să se călească puțin, după care adaugi ciupercile scurse bine de apă, o cană cu apă, sare, piper, boia de ardei dulce și amestec ierburi de grădină Delikat și lași să fiarbă cca. 15 minute.
Într-un bol bați ouăle cu sare, adaugi smântâna, amesteci bine, adaugi ciupercile răcorite, amesteci și torni în tava unsă cu unt.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit, cca. 25-30 de minute.
Servești cu mămăliguță.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.09.2018, 19:54

Super faine de servit asa sau ca si garnitura!

Bya Ralu 1

10.09.2018, 23:37

ce bun

MarianaManole 1

17.11.2018, 22:16

Sunt foarte bune 😊

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post