Ciuperci gulas

de COSTEO in Mancaruri de post, 20 Apr 2013 | 5537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceasca ulei
  • 1 ardel verde
  • 4 cepe mari
  • 4 rosii
  • 6 catei usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lgt patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gulas:

Se spala ciupercile, se curata si se fierb in apa cu sare.Se taie marunt ardelul si ceapa.

Intr-o oala,se calesc in ulei ceapa si ardei si usturoiul tocat marunt ,dupa ce am calit ceapa si ardei adaugam ciupercile taiate marunt sau fasiute  lasam sa se caleascca 2-3 minute,punem rosiile  taiate marunt (sau suc de rosii),asezonam cu sare,piper,cimbru,si lasam la foc redus 25 minute.

Cand este gata se adauga patrunjel verde tocat fin.

Daca dorim se servesc garnisite cu cartofi fierti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]