Ciuperci inabusite

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 9615 vizualizari

 

Daca tot este post, m-am gandit sa va prezint retata mea de ciuperci, numai buna pt post sau de ce nu garnitura langa o friptura, pt cei care nu postesc.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion 1 kg
  • 50 ml ulei
  • 5 catei de usturoi
  • marar si patrunjel
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci inabusite:

Spalam ciupercile si le curatam de pielite; eu una am ceva timp de cand nu mai curat pielitele, dar am grija sa le spal bine cu un burete de vase.

Tocam ciupercile feliute; punem uleiul la incins si adaugam usturoiul zdrobit cu cutitul, dupa care punem ciupercile; lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand pana scade zeama lasata de ciuperci.

Asezonam cu sare, piper, marar si patrunjel.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci inabusite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]