Ciuperci pane

de gatitdemine in Mancaruri de legume, 8 Feb 2011 | 9375 vizualizari

 

Partea interesanta a acestei retete este combinarea ciupercilor cu cas , simplu de preparat dar cu aspect si gust de invidiat.

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci (Champinion)
  • Cas
  • oua
  • faina si pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupecile curatate se sareaza si se umplu cu cas. Incercati sa taiati bucatile de cas astfel incat acestea sa se potriveasca perfect in "palaria cipercii". Se pot folosi si scobitori pentru fixare, care se recupereaza imediat dupa prajire.

Ouale se bat cu putina faina si pesmet .

Ciupercile trecute prin faina , se dau prin ou si se pun la prajit cu partea in care am pus felia de cas in jos dupa care le intoarcem .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (9)

gatitdemine 1

10.02.2011, 20:58

Multumesc

nadina73 1

10.02.2011, 23:36

Bine ai venit super ,super bune

adry88 1

27.05.2011, 12:21

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Șnițele din ghebe