Ciuperci pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 4053 vizualizari

 

foarte bune

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champinion
  • oua
  • faina alba
  • ulei
  • sare ,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se curata ciupercile si se scot piciorusele (le puteti cali si faceti altceva cu ele)se spala si se sareaza bine apoi se dau prin faina alba si prin ou

Se prajesc in ulei bine incins

Simplu usor ,gustos si rapid(cui i plac ciupercile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci