Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 17 Feb 2016 | 4717 vizualizari

 

Garantez ca e o mancarica foarte aromata si gustoasa. Poate fi pregatita rapid si e potrivita si pentru a fi servita la pauza de masa la munca. Sper sa incercati si voi reteta. Mie mi-a placut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 bucatica ghimbir 2-3 cm
  • marar
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi:

Am curatat ceapa, usturoiul, ghimbirul si le-am tocat/taiat pe fiecare in parte.

Am pus ulei de masline in wok si dupa ce s-a incins am adaugat ceapa, usturoiul, ghimbirul si ciupercile.

Am amestecat din cand in cand.

Daca e cazul se poate adauga putina apa.

Spre final am adaugat mararul si sarea.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga si rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Tabita _ 1

19.02.2016, 12:02

Claudia

Raluca57 1

22.02.2016, 09:08

Foarte gustoasă această combinație. Am folosit ciuperci proaspete, ghimbir puțin mai mult pt ca ne place, nu am avut mărar. Foarte gustoasă, merge ca gustare, garnitură, mâncărică. Bună!!!!!!!!

Tabita _ 1

22.02.2016, 09:54

Multumesc mult Raluca!
Ma bucur mult ca ai incercat reteta!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]