Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 17 Feb 2016 | 4304 vizualizari

 

Garantez ca e o mancarica foarte aromata si gustoasa. Poate fi pregatita rapid si e potrivita si pentru a fi servita la pauza de masa la munca. Sper sa incercati si voi reteta. Mie mi-a placut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 bucatica ghimbir 2-3 cm
  • marar
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi:

Am curatat ceapa, usturoiul, ghimbirul si le-am tocat/taiat pe fiecare in parte.

Am pus ulei de masline in wok si dupa ce s-a incins am adaugat ceapa, usturoiul, ghimbirul si ciupercile.

Am amestecat din cand in cand.

Daca e cazul se poate adauga putina apa.

Spre final am adaugat mararul si sarea.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga si rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sotate cu ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Tabita _ 1

19.02.2016, 12:02

Claudia

Raluca57 1

22.02.2016, 09:08

Foarte gustoasă această combinație. Am folosit ciuperci proaspete, ghimbir puțin mai mult pt ca ne place, nu am avut mărar. Foarte gustoasă, merge ca gustare, garnitură, mâncărică. Bună!!!!!!!!

Tabita _ 1

22.02.2016, 09:54

Multumesc mult Raluca!
Ma bucur mult ca ai incercat reteta!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vangi Bhaji sau vinete baby in stil indian