Ciuperci sote cu mamaliga la gratar

de mimmi in Mancaruri de legume, 22 Aug 2011 | 4571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei kapia
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel proaspat Pentru mamaliga:
  • 1.5 l apa
  •  faina de malai cat cuprinde
  • sare
  • 150 g cas ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote cu mamaliga la gratar:

Pregatim mamaliga:

Punem apa la fiert,potrivim de sare si cand incepe sa fiarba se adauga putina faina de malai, casul si completam cu faina de malai in ploaie pana avem o mamaliga cu o consistenta mai tare. (sa nu uitam ca mamaliga se mai ingroasa dupa ce s-a racit) O punem intr-o foarma patrata sau dreptunghiulara si o lasam la racit. Dupa care o taiem patrate si o punem pe gratar,prajind-o pe ambele parti.

Intre timp pregatim ciupercile. Curatam cepele le tocam si le punem la calit in ulei,adaugam usturoiul taiat marunt,ardeiul taiat cubulete,ciupercile taiate felii,adaugam un pahar de apa si le lasam sa fiarba pana scade lichidul. Condimentam cu sare,piper si patrunjel tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda !

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote cu mamaliga la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de ciuperci