Ciuperci trase in unt

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 9838 vizualizari

 

Ii plac lui George...........eu,dupa cum bine stiti ,nu sunt prietena cu ele!
Pot fi servite drept garnitura langa ceva carnita sau pot fi servite tare bine in zilele de post(daca untul este inlocuit cu ulei).

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci trase in unt:

Se curata, se spala  si se lasa la scurs ciupercile. Eu am lasat ciupercile intregi, cu codite cu tot, sunt mai aspectoase in farfurie.

Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei in care topim untul. Adaugam ciupercile, condimentam cu sare si piper, acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit pana cand ciupercile incep sa-si lase apa. Indepartam capacul, adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.

Asezonam cu patrunjel verde si...va invit la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci trase in unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]