Ciuperci umplute

de giuliana in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 4508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 ciuperci
  • conserva de porc
  • cascaval ras
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

ciupercile se curata se spala si se unlarura cotoarele

intr.un vas se aseaza bine ciupercile se adauga sare si piper se ung bine cu ulei de masline se pune si carnea de porc din conserva cam un cubulet la ciuperca dupa care se pune usturoiul si cascavalul ras se pun la cuptor pentru 10 minute

din cotoare eu am facut o garnitura am pus cotoarele usturoi o rosie sare si patrunjel si le am pus la calit alaturi am servit cu cascaval si ciupercile umplute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

elena1988 1

04.03.2011, 15:33

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:58

place

Cris2711 1

19.02.2012, 14:49

Draga Giuliana ;la multi ani fericiti si sanatosi,tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj