Ciuperci umplute

de 28_andreea in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 5002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr telemea de vaca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

ciupercile se curata de coaja si se aseaza intr-o tava.piciorusele se taie marunt si se calesc 5 minute intr-o lingura de ulei.cascavalul si branza se amesteca pana se omogenizeaza bine si se adauga apoi piciorusele calite.se amesteca iara pana se omogenizeaza.cu crema obtinuta se umple ciupercile.deasupra se rade cascaval.se pune o lingura de ulei in tava si se da la cuptor ptr 30-45 minute pana ciupercile s-au facut si cascavalul s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si ciuperci la cuptor