Ciuperci umplute (2)

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 4276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon mari
  • 1 ceapa verde
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 200 g cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute (2):

Curatam bine ciupercile si le rupem coditele. Asezam ciupercile in tava si presaram putina sare in fiecare.

Coditele le tocam marunt impreuna cu ceapa verde. Adaugam usturoiul pisat si 2-3 linguri cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.
Condimentam cu sare, piper si cimbru si amestecam bine.

Umplem ciupercile cu cate o lingura de umplutura iar deasupra presaram cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor, la foc potrivit, pana se topeste cascavalul.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi la cuptor