Ciuperci umplute (3)

de lilik in Vita, 15 Sep 2012 | 4679 vizualizari

 

Imi plac tare mult ciupercile...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr carne tocata de vita
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • 3 linguri de parmezan ras
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • praf de usturoi
  • 10 ciuperci champignon cu palarie mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute (3):

Luam coditele la ciuperci si stergem palariile cu un prosop.

Carnea o amestecam cu painea inmuiata in lapte(stoarsa si data pe razatoare),oul,parmezan ras,sare,piper si usturoi dupa gust si patrunjel verde tocat.

Luam din compozitie cu mana umeda si umplem palariile ciupercilor.

Punem ciupercile in tava cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180° timp de 30-40 de minute(eu zic sa controlati si va orientati cam cat trebuie lasate).

Le servim calde...

TIPS-URI

1

Va sfatuiesc sa umeziti mana in vin alb cand umpleti ciupercile,da un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute (3)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]