Ciuperci umplute

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 11 Ian 2013 | 6115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • ulei de masline
  • parmezan
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile le curatam si apoi le spalam. Luam coditele si le tocam marunt.Le calim in putin ulei .Le amestecam apoi cu patrunjelul tocat marunt si parmezanul.

Cu acest amestec umplem palarioarele de la ciuperca si dam la cuptorul incins in prealabil la temperatura medie pentru 30 minute.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu doua feluri de ciuperci