Ciuperci umplute cu carne

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 10478 vizualizari

 

o reteta simpla,dar foarte gustoasa si apreciata

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci mari
  • 250 g carne tocata amestec(vita+porc)
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 4 felii cascaval Hochland
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Ciupercile se spala,se scot coditele pe care le taiem marunt.

Carnea se condimenteaza,o amestecam cu oul,usturoiul pisat si coditele de ciuperci.

Dupa ce au fost scurse si condimentate,ciperci se umplu cu acea compozitia de carne.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt,asezam ciupercile umplute si le dam la cuptor(incins la 180°) pentru 40 minute.

Apoi luam felii de cascaval,le decupam in patrate de 2-3 cm si le asezam peste ciuperci.Lasam la cuptor pana ce din cascaval s-a format o crusta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kamy 1

05.01.2011, 14:00

5f

wetr3e 1

02.03.2012, 18:46

foarte apetisanta reteta,eu mai inlocuiam carnea cu sunculita afumata iar in tava puneam rosii taiate felii care dau un sos minunat si apoi ciupercile.

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:49

yamiii....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume