Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2014 | 20677 vizualizari

 

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui
Ciupercute umplute am adus astazi pentru voi, delicioase, apetisante si la indemana oricui!
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: ciuperci, carne tocata, ceapa, morcov, ardei kapia

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui:

  • 13-14 ciuperci mai mari
  • 250 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei kapia
  • 3 crengute marar verde
  • 2 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura rasa pasta de tomate
  • 3-4 linguri cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui:

Cum se prepara Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui:

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare.

Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete mici.

Ardeiul kapia il taiem bucatele, iar cozile ciupercilor le tocam.

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam legumele si le innabusim 3-4 minute.

Incorporam carnea tocata, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi turnam 1/2 cana cu apa.

Condimentam cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.

Cand este gata, punem pasta de tomate, mai lasam 1 minut pe foc, apoi tragem tigaia deoparte, adaugam mararul si patrunjelul verde, tocate marunt.

Tapetam cu hartie de copt o tava, asezam ciupercile si cu o lingurita punem umplutura.

Deasupra presaram cascaval ras.

Introducem ciupercutele in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita si le lasam pana se rumenesc deasupra, dar totodata incercam si ciupercile cu o furculita sa vedem daca sunt bine patrunse.

Le scoatem cand sunt gata, le lasam putin la racorit si sunt gata de servit! Sa aveti pofta!

Ciuperci umplute, cu doar câteva ingrediente poți savura un aperitiv gustos cu efort minim. Simplu de facut, dar foarte bune sunt si Ciuperci umplute cu cascaval

Va recomandam cu drag si reteta Ciupercute umplute cu spanac si orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda