Ciuperci umplute cu creier

de katty in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 3238 vizualizari

 

Va plac ciupercile? Si  mie.As manca 365 zile din an in orice combinatie.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ciuperci mari
  • 500 gr creier de porc
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • pier negru macinat
  • 150 gr cascaval ras
  • 50 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu creier:

Spalam ciupercile rapid sub jet de apa, le stegem bine, apoi  le scoatem piciorusele. Tocam piciorusele marunt. Curatam ceapa si o tocam marunt. O punem la calit in unt, apoi adaugam piciorusele tocate. Lasam amestecul la racit.  Creierul il curatam de pielite si il tinem cel putin o ora in apa rece, dupa care il scurgem si il oparim pentru cateva minute in apa cu putina sare. Il scoatem si il tocam marunt, apoi il amestecam cu ceapa si piciorusele ciupercilor calite, sare si piper macinat.Presaram cate putina sare in palariile ciupercilor. Umplem palariile  cu amestecul format. Asezam ciupercile intr-o tava si dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 20 de minute. Presaram cascavalul ras deasupra si mai lasam 5 minute sa se rumeneasca. Servim ciupercile calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu creier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:02

miki_a 1

04.01.2016, 11:57

Imi plac ciupercile, mai putin creierul, dar o data pe an (cel mult de doua ori tot mananc)! Am sa incerc si reteta ta!

dorina38 1

05.03.2017, 00:08

😙

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci