Ciuperci umplute cu peste

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 8112 vizualizari

 

este ceva inedit dar iese f f bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • o rosie
  • un gogosar acru
  • o ceapa
  • un file peste
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu peste:

se rup coditele ciupercilor,se toaca,si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei impreuna cu ceapa si gogosarul taiat cubulete;fileul de peste se opareste apoi se marunteste si se pune in compozitie,se sareaza,se pipereaza, iar cand totul este gata se umplu ciupercile asezate in tava in prealabil. deasupra se taie cate o feliutza de rosie si se baga totul la cuptor. Cand sunt gata se servesc calde sau reci dupa preferinta. Din compozitia pentru umplutura mi-a mai ramas ,asa ca am adaugat putin suc de rosii si am realizat un sos pe care l-am servit alaturi de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

La Ancuta 1

22.10.2010, 14:31

Tare bine arata

Laly 1

22.10.2010, 23:09

Ce bune cred ca sunt

nadina73 1

23.10.2010, 00:38

superfelicitari pentru reteta si 5 furcusi nu in ultimul rand bun venit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci