Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2016 | 4542 vizualizari

 

Un aperitiv sau garnitura rapid si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 100 g mozzarella
  • 1 ou
  • 1/2 fir praz
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu praz si mozzarella:

Mai intai, indepartam coditele ciupercilor. Le spalam si le tocam marunt. Tocam marunt si prazul.

Punem pe foc prazul si coditele impreuna cu uleiul si cateva linguri de apa. Lasam pe foc pana scade apa. Lasam sa se raceasca putin compozitia, apoi adaugam mozzarella si oul.

Intre timp, curatam si spalam ciupercile. Asezam ciupercile intr-o tava cu hartie de copt si distribuim compozitia in fiecare ciuperca. 

Introducem tava in cuptorul incins pentru 15-20 de minute. Sunt foarte bune calde, dar si reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu praz si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu ciuperci