Ciuperci umplute, la cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2013 | 21478 vizualizari

 

O minunatie de reteta, usor de preparat, ce poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.O mancare satioasa dar versatila....poti umple bunatatea de ciuperci cu ce iti place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 150 g telemea light
  • 125 g cascaval light
  • 1 ou
  • marar verde
  • piper proaspat macinat
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Rupem coditele ciupercilor si le curatim, la fel procedam si cu palariutele ciupercilor.

Telemeaua, oul crud , mararul verde si ceapa taiata le dam prin blender sa se faca o crema. Presaram apoi deasupra piperul si omogenizam.

Intr-o tava punem o foaie de copt pe care asezam ciupercutele si piciorusele curatate.

Cu o lingurita, umplem palariile ciupercilor, cu crema de telemea. Crema ce ramane o asezam peste piciorusele ciupercilor.

Radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute pina se rumenesc deasupra.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Putem servi ciupercutele atat calde , cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei surpriza