Ciuperci umplute pane

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 5700 vizualizari

 

Vazusem reteta pe Euforia Tv,dar apoi cand am vazut-o si la Corina,m-am decis s-o incerc si bine am facut.Sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion mai mici
  • pate de ficat de pui
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • ulei
  • hrean
  • smantana
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

N-am precizat cantitati,acestea fiind infunctie de cate dorim sa facem.Nu pot fi prea multe pentru ca nu se pot pastra prea mult timp.

Se rupe codita ciupercilor,pentru a face loc umpluturii.Se spala si se scurg bine de apa.Se umplu ciupercile cu pate de ficat.

Intr-un vas se amesteca faina cu putina sare si piper.Ouale se bat cu putina sare.

Se tavalesc ciupercile prin faina,apoi prin ou,pesmet si iar prin ou.Se prajesc in ulei incins.Se scot pe o hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei.

Se face un sos de hrean razuit cu smantana ,marar si putin piper.

Absolut delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

diaconta 1

07.12.2010, 20:38

Bunica lasa ca mai facem,nu-i mare lucru asa ca serveste cat poftesti

nadina73 1

07.12.2010, 21:01

cum de mi-au scapat Dia esti de vina in totalitate nu mai stigat oricum am ven it si nechemata

diaconta 1

08.12.2010, 08:12

Nadina ma declar vinovata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv