Ciuperci umplute pe pat de cuscus

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 2102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cuscus
  • 200 g sfecla rasa
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g carnati afumati putin picanti
  • 500 g ciuperci
  • ierburi de Provence
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pe pat de cuscus:

Tocam cubulete carnatii si ii amestecam cu branza de vaci si ierburi de Provence, dupa gust.

Umplem ciupercile cu acest amestec si le dam la cuptor pentru circa 10-15 minute.

Intre timp punem cuscusul intr-un vas, adaugam apa fierbinte si sare, amestecam cu o furculita si il acoperim. Dupa 5 minute este gata.

Radem sfecla cruda, o amestecam cu cuscusul, ungem un vas cu putin unt sau ulei, punem amestecul si dam la cuptor pentru circa 15 minute. Putem servi cald sau rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pe pat de cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci şi carne