Ciupercute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2012 | 4784 vizualizari

 

de efect la mese festive

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii robiola (crema de brinza)
  • ardei rosu
  • salata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute:

Din brinza facem mai multe bilute. Le impartim in mod egal. Dintr-o parte facem piciorul ciupercutelor si din cealalta facem palariile ciupercutelor. Decoram cu bucati foarte mici de ardei rosu. Se pot folosi si bucatele din rosie. Se aseaza pe foi de salata si se dau la frigider ptr a se intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]