Ciupercute cu verdeata si cascaval

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 3254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -650 g ciuperci
  • -250 g cascaval
  • -1 legatura marar
  • -1 legatura partunjel
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 ardei iute(mic)
  • -sare, piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu verdeata si cascaval:

 Se spala si apoi se curata ciupercile.Sesepara coditele de palaria ciupercilor si se lasa la scurs.
Se spala apoi si se taie marunt verdeata si ardeilu iute.Se taie coditele marunt si se amesteca cu verdeata, ardeiul iute si uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se umplu ciupercile cu amestecul de mai sus si se aseaza intr-o tava. Pe fiecare ciupercuta in parte se pune cate i felie subtire de cascaval si se da la cuptor,incins in prealabil.Din cana in cand se stropesc cu zeama pe care o lasa in tava.Se tin la cuptor aproximativ 20 min.
Se servesc calde dar se pot servi si reci.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu verdeata si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

09.04.2010, 19:19

super bune ,imi plac ciupercile la nebunie

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 10:59

naina, mie nu imi plac in schimb lui George ii plac tare mult...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci sotate