Ciupercute ingrasate

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2010 | 4174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciuperci champignion proaspete foarte mari
  • un graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • o felie dovlecel
  • o felie de vanata
  • un cub branza topita cu smantana
  • verdeata -marar si patrunjel
  • sare,piper
  • 1 felie de kaiser afumat/bacon/pastrama porc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute ingrasate:

Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, kaizerulcubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi ''ingrasam '' ciupercile.

Ungem tava cu putin unt, incingem cuptorul si bagam ciupercile la foc mediu pana se rumenesc.Se scot si se servesc caldute cu rosii si fasii de vinete alaturi.Vinetele le-am taiat subtire si le-am ondulat evantai si le-am prins cu o scobitoare, apoi le-am dat la cuptor. Se presara sare si piper la servire. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute ingrasate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei