Ciupercute umplute

de cristinne in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2011 | 4259 vizualizari

 

Ciupercute umplute cu mozzarella

 

INGREDIENTE

  • ciuperci (500gr);
  • 1 morcov,
  • 1/2 telina;
  • 1 ceapa,
  • 150 gr mozarella,
  • ulei,
  • condimente;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Se taie coditele de la ciuperci, morcovul, telina si ceapa, cubulete mici si se calesc usor in 2 linguri de ulei de masline. Se umplu ciupercutele frumos cu mixul calit si se dau la cuptor 20 minute pana se inmoaie, se coc. Cu 3 minute inainte de a le scoate, se taie cubulete sau se rade mozarella si se presara pe fiecare ciuperca. Se mai lasa nitel, se scot si se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la orice. Noi le-am servit cu pui la gratar. Sunt extrem de delicioase si sanatoase: sunt gatite la cuptor, legumele sunt doar usor calite/inmuliate, mozarella e o branza excelenta si fara prea multe grasimi , asadar savurati-le cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu smantana