Clatite brasovene

de Criss in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 11951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • -1 piept de pui (aproximativ 500 g)
  • -1 ceapa
  • -3 bucati usturoi
  • -300 g branza feta
  • - sare,piper
  • - 2 linguri pasta de rosii
  • Pentru clatite (orientativ)  
  • -10 bucati clatite (un ou,lapte, 3-4 linguri ulei, faina, apa minerala,sare)
  • - smantana
  • - ketchup
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite brasovene:

Se toaca ceapa marunt,se caleste in ulei, se adauga pieptul de pui taiat cubulete marunte, usturoiul, sarea,piperul, pasta de ardei si de rosiisi putina apa.Se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se ia de pe foc si cand s-a racit, se amesteca cu branza feta.

Pe fiecare clatita se pune o lingura generoasa de umplutura. Se ruleaza clatitele asemenea sarmalelor, sa nu iasa umplutura.

Fiecare clatita se da prin ou batut si prin pesmet, si se prajeste in ulei incins pe ambele parti

Se servesc calde, cu smantana si ketchup. (se poate face si mujdei cu smantanainsa noi nu mancam usturoi).

 Sunt delicioase. Alex a mancat doua pe nerasuflate.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite brasovene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (27)

kamy 1

04.02.2011, 14:19

saptamana viitoare fac si eu ca bn arata si ce bune or fi

Criss 1

05.02.2011, 08:59

Merci Kamy. Sunt foarte bune.

goldielocks 1

09.02.2011, 21:13

o reteta intr-adevar romaneasca si savuroasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]