Clatite cu branza

de LUK in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 6136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru clatite:
  • • 1 ou
  • • 100ml lapte
  • • 1 plic de zahar vanilat
  • • 400gr faina
  • • apa minerala cat cuprinde pentru  a iesi un aluat ca o smantana groasa
  • • o jumatate de lingurita de sare
  • • o lingura de zahar
  • • Pentru umplutura:
  • branza telemea 250gr(sau dupa dorinta..)
  • • ulei pt uns tigaia si clatitele
  • • o lingurita de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza:

Se prepara aluatul pentru clatite astfel;oul se amesteca cu zaharul,sarea,zaharul vanilat,laptele si o jumatate din faina.amestecam foarte bine adaugam putina apa minerala,restul de faina si apa minerala(cat e nevoie sa se subtieze faina).Se unge o tigaie (preferabil din teflon,neaderenta)cu putin ulei si se pune pe aragaz.Cand e fierbinte tigaia  se toarna cu polonicul aluat.Se coace pe o parte apoi se intoarce pe partea cealalata.

Se pune pe o jumatate de clatita branza rasa si se impatura.Se unge cu ulei se preseaza marginile si se scoate pe farfurie cu partea din tigaie in sus.Se unge si aceasta parte si gata...

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

LUK 1

17.02.2011, 11:35

Rocsi..elena..onesta..Diva

Cris2711 1

17.02.2011, 17:18

Doamne Florina vrei sa ma rasfeti si pe mine ca si pe familia ta?

LUK 1

17.02.2011, 17:36

Pai cum altfel?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piersici si crema de branza