Clatite cu branza

de deyutzky in Dulciuri, 30 Mai 2012 | 9260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox 300 gr faina
  • apa minerala
  • 1 ou
  • 1 vf de cutit de sare
  • 1 lingurita esenta de rom
  • ulei (pentru incins foile de clatite)
  • Umplutura:
  • cca300-350 gr branza de vaci
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 linguri de zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza:

Oul se bate bine cu sarea,punem esenta de rom dupa care adaugam putina faina, apoi putina apa minerala si amestecam bine sa nu ramana cocoloase. Continuam asa (cand faina, cand apa minerala) pana terminam faina si obtinem o compozitie asemanatoare cu smantana.

Se toarna cate putin din compozitie intr-o tigaie incinsa cu ulei si se rumenesc pe ambele parti.

Le umplem cu branza amestecata cu zahar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza de vaci si smantana la cuptor