Clatite cu branza si sos de vanilie

de karla in Dulciuri, 17 Mar 2013 | 11327 vizualizari

 

Sunt super gustoase si usor de facut,sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT:
  • 500 grame faina
  • 4 oua
  • 800 ml lapte
  • coaja rasa de la o lamaie
  • sare
  • zahar
  • PT UMPLUTURA DE BRANZA:
  • 300 gr de branza de vaci
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 galbenus
  • zahar dupa gust
  • coaja rasa de lamaie
  • PT SOSUL DE VANILIE :
  • 200 ml lapte
  • un galbenus
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • zahar dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si sos de vanilie:

Faceti un aluat din toate ingriedientele ,trebuie sa iasa un aluat destul de fluid.Coaceti clatitele in tigaie cu ulei incins (eu nu am mai pus uleiul la ingrediente pt ca eu am tigaie de teflon si nu este necesar ulei).

Pt umplutura puneti toate ingredientele si amestecati pana se omogenizeaza bine toate ingredientele.

Iar pt sosul de vanilie puneti laptele la fiert cu zaharul vanilat ,zaharul si esenta de vanilie ,iar cand a fiert adaugati galbenusul si amestecati pana se ingroasa 

Apoi le umpleti si le decorati cu acel sos.

             POFTA BUNA!!!!!!!!!!! 

 

 

TIPS-URI

1

incercati sa nu lasati sosul foarte mult ,eu l-am lasat prea mult si s-a ingrosat mai mult decat trebuia

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si sos de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu budinca de ciocolata si piersici garnistite cu frisca si crema caramel