Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2011 | 9802 vizualizari

 

Am mai vazut la fete clatitele sarate si am zis sa vad cum sunt.

 

INGREDIENTE

  • pt clatite:
  • oua
  • apa minerala
  • sare,piper
  • faina alba
  • frunze de patrunjel si marar
  • ulei
  • pt umplutura:
  • 200 gr piept de curcan
  • 300 gr ficat de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel,marar
  • ierburi de provence
  • 150 ml apa
  • topping:
  • 150 gr cascaval
  • 300 gr smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor:

Se pregateste umplutura: se curata ceapa,ciupercile si se taie marunt,ardeiul se spala si se taie marunt. Pieptul de curcan se taie bucatele, ficateii se spala si se taie bucati. Intr-o cratita se incinge ulei se pune ceapa, ardeiul si se calesc,apoi se adauga carnea de curcan. Se lasa sa se prajeasca pana devine alba, se adauga ficateii si ciupercile. Se mai adauga 150 ml de apa si se lasa sa fiarba pana ce scade apa.Cand sunt fierte bine se adauga pasta de rosii se amesteca ,se mai lasa sa dea un clocot ,se potriveste de sare si piper,se adauga verdeata tocata si o lingurita de ierburi de provence.Se mai lasa sa dea un clocot si se stinge focul.

Facem clatitele si le pastram calde.

Cand am terminat clatitele luam fiecare clatita punem umplutura si le rulam ca si pe sarmale sa nu iasa umplutura.Intr-o tava de yena unsa cu ulei asezam clatitele astfel impaturite una langa alta ,punem deasupra smantana si cascaval razuit si dam la cuptor sa se gratineze 20-25 de minute.Cand sunt gata se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea