Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2014 | 6076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g apa
  • 125-150 g faina
  • 1-2 oua
  • putina sare
  • 2 linguri unt topit
  • Umplutura:
  • 250 g branza sarata, eu am folosit de oaie
  • 1 legatura marar verde
  • 150 g sunca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca:

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam untul si sarea. Trebuie sa obtinem un aluat subtire si cremos.

Pentru umputura, dam pe razatoarea mare branza si sunca, iar mararul il tocam marunt si amestecam toate ingredientele.

Intr-o tigaie punem putin ulei, cand este incins punem 1 polonic din compozitia de clatite, iar cand este aproape rumenita punem branza pe o jumatate din clatita si o acoperim cu jumatatea de clatita pe care nu sm pus branza.

Intoarcem clatita umpluta pe fiecare parte pana se rumeneste.

Procedam la fel cu toata compozitia de clatite.

Clatitele se servesc calde.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

cristeena20 1

18.05.2014, 20:17

bune!!!

Valclaudia 1

18.05.2014, 21:06

a mai ramas ceva? Ca am sosit si eu la spartul targului...

aalliinnaa07 1

18.05.2014, 21:41

Nu a mai ramas nimic :*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]