Coaste de miel cu cartofi si usturoi

de Constelatialeu in Oaie, 27 Ian 2017 | 8785 vizualizari

 

Stiu, nu este Pastele,dar eu sunt fata pastratoare, ca doar eu mananc behaite si nu puteam sa devorez 1/2 de miel...am luat-o asa treptat si uite ca mi-a picat o pofta taman azi.....

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g coaste de miel
  • 2 cartofi mai maricei
  • 5-6 catei de usturoi
  • condimente Fuchs Aglio e Olio ( stiu ca nu-s condimente pentru miel, dar mie imi plac si le-am folosit si la miel)
  • rozmarin pentru cartofi
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel cu cartofi si usturoi:

Am scos coastele de la congelator, le-am lasat sa se dezghete, le-am taiat in doua, le-am uscat cu un servet, apoi le-am uns cu ulei, am presarat sare si condimente Fuchs. Curatam cateii de usturoi si ii taiem bucatele mai mici, curatam cartofii si ii taiem in 6. Intr-o tava de ceramica asezam o bucata mare de hartie de copt, suficienta cat sa putem sa o strangem si sa o legam cu coastele inauntru. Asezam coastele, usturoiul, cartofii, presaram rozmarin peste cartofi, strangem hartia de copt si o legam , turnam vinul in tava, bagam tava la cuptor, cca 2 ore la foc moderat, apoi scoatem tava din cuptor si dezlegam hartia de copt, bagam din nou la cuptor sa se rumeneasca bine  pe o parte si pe alta, cca 30 min la foc mic. M-am lins pe degete la propriu.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu cartofi si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]