Coaste de porc afumate, la punga

de Constelatialeu in Porc, 15 Oct 2014 | 7903 vizualizari

 

Una-i aia cu coasa eu sunt aia cu coasta....deci iar am dat iama-n coaste....

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g coaste de porc afumate
  • 2 cartofi
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • boia dulce
  • ulei
  • punga pentru cuptor
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc afumate, la punga:

Bucata de coaste o crestam ,in fiecare crestatura bagam usturoi.Cartofii ii taiem in cubulete mici,ii saram si ungem cu ulei,presaram boia dulce.Punem bucata de coaste in punga asezam si cartofii deasupra,legam punga la ambele capete si o intepam in diverse locuri cu o scobitoare.Asezam punga intr-un vas de yena si bagam la cuptor cca 1 ora. Cu 15 min inainte s ascoatem de la cuptor desfacem punga sa se rumeneasca  coastele.

Cam asta-i tot,am mancat,mi-a fost de bine.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc afumate, la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din cotlet de porc cu ghebe