Cod la cuptor si gratin de legume

de Ligia Bxl in Peste, 30 Mai 2014 | 14436 vizualizari

 

A fost foarte bun :)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de cod congelat
  • putin busuioc
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • cimbru
  • sare si piper
  • putin praf de ghimbir
  • 1 lamaie
  • putin ulei de masline
  • Ptr gratin:
  • 2-3 dovlecei verzi
  • 4-5 morcovi
  • 1/2 de brocoli
  • fasole verde,teci
  • 1 cutiuta sos de ciuperci
  • putina nucsoara rasa
  • 250 gr smantana
  • sare si piper
  • putina apa
  • 100 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod la cuptor si gratin de legume:

Pestele l-am spalat,l-am asezat intr-o tava si l-am condimentat cu toate ingredientele,am stropit cu  ulei de masline.Am dat tava la cuptor si dupa putin timp am pus peste ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat,apoi am stropit cu zeama de lamaie.Am mai lasat putin sa intre toate aromele in peste,sa se rumeneasca putin si sa se inmoaie ceapa.

Gratin:se pot folosi legume congelate,am pus toate legumele spalate si taiate intr-o tava yena am presarat putina sare si am adaugat o ceasca de apa.Am dat tava la cuptor pana sau fiert toate legumele apoi am amestecat toate ingredientele,sosul de ciuperci,smantana,nucsoara,sare,piper si cascavalul ras si am turnat peste legume,am mai dat putin tava la cuptor pana sa rumenit putin pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod la cuptor si gratin de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bastonase din orez cu ton