Cofferula

de divainbucatarie in Prajituri, 29 Oct 2010 | 13609 vizualizari

 

Numele pe care i l-am dat vine de la combinatia cuvintelor cafea si Amarula.

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone,
  • 100 g zahar,
  • 2 galbenusuri,
  • 125 g unt,
  • 3 lingurite cacao,
  • 2 lingurite cafea solubila,
  • 3 linguri Amarula,
  • 60 g ciocolata amaruie,
  • 1 pachet foi de pandispan din comert
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cofferula:

Amestecam mascarpone cu zaharul, 1 galbenus si cacao. Dupa ce le-am amestecat bine adaugam al 2-lea galbenus, continuam sa mixam si punem si lichiorul Amaretto. Continuam sa amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Punem ciocolata la topit in bain marine si adaugam cafeaua solubila, apoi untul cate o lingurita in timp ce amestecam. Cand compozitia este racita putem sa o integram in crema de mascarpone, pastrand insa cateva linguri de ciocolata pentru topping. Cand crema este gata facem straturi de crema si foi de prajitura. Trebuie sa stea la frigider minim 6 ore inainte sa o servim. Este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cofferula" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

30.10.2010, 18:35

placeee si cum arata si cum o cheama

Pasiune pentru bucatarie 1

30.10.2010, 19:50

super prajitura,dar eu o prefer cu foi facute in casa,aste cumparate nu imi plac deloc

divainbucatarie 1

01.11.2010, 16:04

M ultumesc tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]