Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 24130 vizualizari

 

Un aperitiv foarte interesant si-n acelasi timp tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • Coltunasi:  
  • 250 gr faina  
  • 1 ou  
  • 2-3 linguri ulei masline  
  • apa cat sa iasa un aluat bun de intins    
  • sare un praf  
  • 150 gr branza feta pentru umplut coltunasii  
  • Sosul de smantana:
  • 300 gr smantana
  • 3 linguri ulei masline
  • o cescuta apa( 100 ml)
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • sare dupa gust
  • piper un praf
  • 250 gr branza feta  
  • cascaval 60 gr ras      
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi:

Facem un aluat bun si pe masa infainata rupem bucatele, formam cerculete cu mana e usor si nu avem nevoie de sucitor, le umplem cu branza si le pliem parte peste parte. Lipim bine marginile ii fierbem si apoi ii scurgem ii asezam in tava unsa cu unt. Turnam si sosul deasupra, apoi mai presaram branza si radem cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste aperitivul nostru.

Sosul:

Se amesteca toate ingredientele.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Boeuf