Compot de cirese

de diaconta in Sirop / Compot, 22 Iun 2011 | 7599 vizualizari

 

O reteta mult prea simpla,asa ca ar fi pacat sa lipseasca din camara.

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • 3 linguri de zahar pentru fiecare borcan de 800 ml
  • apa
  • aspirina
  • borcane de 800 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Borcanele se spala si se usuca.Ciresele se spala si ele si se indeparteaza coditele.Se pun ciresele in borcane,nu le vom umple foarte tare, lasand loc si pentru sirop.Se pun 3 linguri de zahar in fiecare borcan,apoi se umplu cu apa.Punem cate o jumataste de tableta de aspirina in fiecare borcan.Inchidem borcanele cu capacul.

Intr-o cratita mai mare punem un prosop de bucatarie.Apoi asezam borcanele si umplem cratita cu apa,avand grija ca apa sa acopere destul de mult borcanele.Punem cratita pe foc.Dupa ce apa a inceput sa fiarba mai lasam inca 20 de minute.Focul trebuie sa fie foarte mic ca sa nu se sparga borcanele.

Luam cratita de pe foc si le lasam sa se raceasca acolo.

Simplu si bun....pofta buna mai la iarna cand s-or coace!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]