Conchiglie

de Lau in Paste, 21 Apr 2011 | 4702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de scoici
  • 1 cutie de rosii
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita de busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 200 g carne tocata
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boaia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglie:

Se fierb scoicile in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se calesc impreuna.

Se curata morcovul si se da prin razatoare si se adauga peste ceapa si usturoi.

Se scurg rosiile si se adauga sucul si carnea tocata, se adauga si foaia de dafin.

Se mai lasa 5 min dupa care adaugam rosiile tocate si patrunjelul, sare si piper dupa gust, busuiocul, boiaua de ardei si patrunjelul. Se mai lasa 10 min sa fiarba impreuna

Dupa ce au fiert scoicile se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece, se adauga si sosul din care se scoate foaia de dafin si se amesteca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]