Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

de Satisfyyourcravings in Paste, 3 Mai 2017 | 2553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame conchiglioni (paste mari sub forma de scoici)
  • 2 felii paine
  • 200 ml lapte
  • 200 grame carne tocata de vita
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • ulei de floarea soarelui
  • 400 ml passata
  • 260 grame fasole din conserva (eu am folosit un mix de kidney, berlotti si black eye)
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 2 linguri Grana Padano (sau Permezan) ras
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole):

Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga peste carnea tocata, intr-un bol. 

Se piseaza usturoiul, se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste carne, impreuna cu sare si piper. Se amesteca totul foarte bine. 

Se formeaza chiftele de marimea unei nuci care se dau prin faina si se prajesc in ulei pana devin aurii, apoi se trasfera pe hartie de bucatarie. 

Se incalzeste putin ulei intr-o caserola si se adauga passata impreuna cu fasolea.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata, apoi se adauga in caserola cu passata si fasolea si se amesteca bine. Se adauga smantana, chiftelele, branza si piper.

Se amesteca bine si se presara cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creste cu sunca si sos de rosii