Conopida cu file de pui

de Panacris in Pui, 11 Noi 2012 | 3751 vizualizari

 

O mancarica de sezon ;) !

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata medie, cca. 600 g,
  • file de pui 350 g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • ardei kapia 1 bucata,
  • rosii proaspete 2 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • bulion Panacris 200 ml.
  • verdeata proaspata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu file de pui:

Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste impreuna cu ardeiul tocat marunt, in putin ulei si apa. Conopida se desface buchetele, se spala si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Fileul de pui se taie bucatele potrivite si se adauga la amestecul de mai sus. Se asezoneaza de sare, piper, dafin, se completeaza cu apa cat sa acopere mancarica, apoi se lasa la fiert neacoperit cca. 30 de minute la foc mediu. Spre final se adauga rosiile feliate, bulionul si verdeata, introducandu-se in cuptorul preincins cca. 15 minute, neacoperit. Se serveste fierbinte cu paine de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu file de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ierburi de Provence