Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 7948 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conopida, maioneza, retete Aperitive / Garnituri
conopida se pune la fiert in apa cu putina sare - dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita - conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust
de Bucataras 8
de RuxyRux 9
de Alina26 1
MIUTA 1
Lau 1
buna
LUK 1
buna buna
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:10
ieri la 09:49
pe 14.07 la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Sidy
vasimur
MotanLaOale
ralu_ca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminita79 1
cristiefect 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!