Conopida cu maioneza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2013 | 10170 vizualizari

 

... cu scuzele de rigoare ca am imprastiat miros de usturoi pe site.... Cine se incumeta sau pofteste la o portie este servit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata conopida de cca 700 gr
  • maioneza (dintr-un galbenus crud si 100 ml ulei)
  • 1 lingura mustar frantuzesc (cu bobite intregi)
  • 1 legatura de marar verde tocat
  • 3 catei de usturoi (pisati)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Spalam si fierbem conopida in apa cu sare cca 30 min. O lasam la scurs si racit.

Facem maioneza dintr-un galbenus crud, un varf de cutit sare de lamaie, 100 ml de ulei si jumatate de lingurita de mustar.

Dupa ce s-a racit, zdrobim conopida cu furculita, o amestecam cu maioneza, condimentam, adaugam usturoiul,mustarul frantuzesc si mararul tocat si servim cu legume proaspete.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu maioneza