Conopida cu pulpe de pui

de oanapl in Pui, 18 Feb 2017 | 5728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui (cu spate)
  • 500g conopida
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 10 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 0.5 l apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pulpe de pui:

Pulpele de pui curatate, spalate si uscate, le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie in uleiul incins, dupa care le scoti.

In tigaia cu ulei incins, calesti putin ceapa, spalata si tocata marunt. Adaugi boiaua dulce, sare, piper si stingi cu apa. Adaugi pulpele in acest sos si le fierbi la foc mic, pentru 25-30 de minute.

Intre timp, desfaci conopida in buchetele, decojesti rosiile si le tai rondele.

Asezi pulpele intr-un vas yena, torni sosul si adaugi conopida si rosiile taiate felii. Introduci vasul acoperit cu folie de aluminiu in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 20 de minute, pana scade sosul, apoi scoti folia si mai lasi vasul in cuptor pentru 10 minute.

 Servesti mancarea calda, cu patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]