Conopida cu pulpe de pui

de oanapl in Pui, 18 Feb 2017 | 5189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui (cu spate)
  • 500g conopida
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 10 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 0.5 l apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pulpe de pui:

Pulpele de pui curatate, spalate si uscate, le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie in uleiul incins, dupa care le scoti.

In tigaia cu ulei incins, calesti putin ceapa, spalata si tocata marunt. Adaugi boiaua dulce, sare, piper si stingi cu apa. Adaugi pulpele in acest sos si le fierbi la foc mic, pentru 25-30 de minute.

Intre timp, desfaci conopida in buchetele, decojesti rosiile si le tai rondele.

Asezi pulpele intr-un vas yena, torni sosul si adaugi conopida si rosiile taiate felii. Introduci vasul acoperit cu folie de aluminiu in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 20 de minute, pana scade sosul, apoi scoti folia si mai lasi vasul in cuptor pentru 10 minute.

 Servesti mancarea calda, cu patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare la cuptor