Conopida gratinata

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 4519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica [500 gr]
  • 4 rosii mari
  • 400 gr bacon
  • 100 gr carnat afumat subtire
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

conopida se spala , se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare .

rosiile se spala , se taie un capac si se curata de seminte,se sareaza ,apoi se umplu cu bacon feliat , un buchetel de conopida , carnacior taiati rondele .

rosiile astfel umplute se stropesc cu putin ulei , se razuieste deasupra cascavalsi se dau la cuptorul incins aprox. 10 minute ,doar cat sa se topeasca cascavalul si sa se rumeneasca putin baconul ..                                                      

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

04.11.2010, 17:21

multumesc Sylvia ca de obicei esti o draguta

onuta 1

04.11.2010, 23:12

ce frumos arata, de gust numai zic .

nadina73 1

05.11.2010, 00:36

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu mazare si friganele