Conopidă pane

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2011 | 6368 vizualizari

 

Este super extra gustoasa, merita sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (a mea a avut 1 kg),
  • 3 oua,
  • 200 gr faina,
  • 1 plic de mix pt pane,
  • sare,
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă pane:

Conopida am desfacut-o in buchetele si am spalat-o.

Am pus-o intr-o oala cu apa clocotita si sare sa fiarba timp de 5 minute, apoi am scos-o intr-o strecuratoare.

Am batut bine cele 3 oua cu un praf de sare. Am pregatit 2 farfurii, una cu faina si alta cu mix pt pane.

Am dat fiecare buchetel de conopida prin faina, ou si pane si l-am pus in ulei incins la prajit. Am intors pe fiecare parte sa se prajeasca uniform.

Am scos conopida pane pe servetele sa se absoarba grasimea in surplus.

Am servit cu mujdei de usturoi cu smantana si/ sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu zucchini si seminte de pin